Goodgift & Pakske: Voeg betekenis toe aan je geboortelijst

We zijn blij dat we onze samenwerking met Pakske mogen aankondigen. Vanaf nu kunnen aanstaande ouders de Goodgift cadeaubon eenvoudig toevoegen aan hun geboortelijst bij Pakske. Wat deze samenwerking zo speciaal maakt? Met één cadeaubon kunnen toekomstige ouders hun familie en vrienden de mogelijkheid geven om te doneren aan een goed doel naar keuze.

Wat is Pakske?

Pakske is een online platform voor gezinnen die ondergedompeld worden in de wondere wereld van babyproducten. Dankzij data inzichten en unieke technologie, kan Pakske gezinnen helpen de juiste producten kiezen. Via hun universele geboortelijst én productgids selecteren toekomstige ouders veel meer dan enkel babyproducten. Door links met verschillende winkels en originele initiatieven kan je dus nu ook een Goodgift op je lijst zetten.

Waarom Goodgift?

Goodgift en Pakske geloven dat cadeaus meer kunnen zijn dan alleen materiële geschenken. Dankzij deze nieuwe samenwerking met Pakske kunnen ouders een geboortelijst samenstellen die niet alleen bestaat uit de mooiste producten, maar ook bijdraagt aan een betere wereld. De Goodgift cadeaubon is flexibel en biedt de mogelijkheid om te kiezen uit bijna 300 goede doelen, waardoor elke gift een betekenisvolle impact kan hebben.

Hoe bestel ik een Goodgift?

Je kiest een digitale cadeaubon of een Goodgift doosje – je bon in een mooie cadeauverpakking. Selecteer het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en voer de betaling uit. Schenk de Goodgift aan de kersverse ouders, of laat het doosje rechtstreeks naar hen versturen. Zij kunnen het bedrag nu aan een persoonlijk gekozen goed doel doneren.

Wil je meer weten over hoe je de Goodgift cadeaubon kan toevoegen aan je geboortelijst? Bezoek dan de Pakske Goodgift-pagina en maak van je geboortelijst een cadeau voor de toekomst!

pssst.. Franstaligen kunnen terecht bij hun franstalige zusje P’tit Colis.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *