Hoeveel donaties schonken jullie?

Gelukkig nieuwjaar en het allerbeste voor dit nieuwe jaar, 2021!

Wat een jaar was 2020, toch? En wat heeft dit nieuwe jaar voor ons in petto? Zullen we weer snel activiteiten mogen organiseren? Wanneer kunnen we opnieuw op restaurant gaan? Of ons gewoon neerzetten op een terras?

2021 wordt nog lastiger …

Uit ons onderzoek van enkele maanden geleden bleek dat vele goede doelen vrezen voor 2021. 2020 was geen goed financieel jaar, maar de kans is groot dat voor velen 2021 nog erger wordt…

Gelukkig werd er de afgelopen maanden heel wat gedoneerd. Het einde van het jaar, de gezellige kerstperiode, cadeautjestijd, … Dat zat er zeker voor iets tussen!

Stand van zaken

Via onze social media pagina’s (Instagram en Facebook) deelden we begin oktober een overzicht van de stand van zaken.

Er stonden toen 180 goede doelen op de website. Er werden al 2081 Goodgifts besteld en €50.772 gedoneerd! Wat leuk!

Maar hoe staat het ondertussen met de cijfers? We merkten tijdens de afgelopen maanden een grote stijging Goodgift bestellingen, maar hoeveel waren dit er? En hoeveel donaties schonken jullie in totaal?

De cijfers van vandaag:

Wauw! Wat een cijfers! Dit wil zeggen dat jullie tussen oktober en nu maar liefst €39.240 aan donaties schonken. Dat doet ons zoveel deugd! Op naar die 100.000 toch?!

Wie is populair?

De top 5 van de meest gekozen goede doelen in de afgelopen 4 maanden:

Wil jij ook graag op een leuke manier doneren? Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau? Surf dan naar goodgift.be en schenk een Goodgift!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *