Goed doel in de kijker: ADRA Belgium

Deze maand zetten we weer een nieuw goed doel in de kijker. ADRA Belgium vzw is lid van het wereldwijde netwerk ADRA International. Met kantoren in bijna 130 landen, is ADRA gespecialiseerd in duurzame ontwikkelingsprojecten en noodhulpacties, in nauwe samenwerking met lokale partners.

Vandaag heeft 1 op 5 kinderen in de wereld geen toegang tot onderwijs

Wie ADRA Belgium volgt, weet al langer dat onderwijs één van de belangrijkste thema’s is in haar acties. Met haar campagne Every Child. Everywhere. In School. verzamelde ADRA bijna 1,5 miljoen handtekeningen om onderwijs terug op de agenda te zetten van de beleidsmakers, zodat alle kinderen, overal ter wereld, toegang hebben tot onderwijs.

ADRA Home Runs: lopen voor onderwijs

De klassieke ADRA-sponsorloop maakt dit jaar plaats voor een 100% covid-proof online campagne: ADRA Home Runs brengt de startlijn naar je voordeur! Je kiest zelf je afstand en je hebt de hele maand september om je doelstelling te bereiken! Het geld dat je inzamelt gaat naar de onderwijsprojecten van ADRA in Somalië en Burundi (adra.be).

Eerlijk en kwaliteitsvol onderwijs voor iedereen, dat is de ambitie van het ADRA-netwerk. Daarvoor hebben we jou nodig, want met een dosis solidariteit, een vleugje generositeit en een paar loopschoenen, kan jij mee het verschil maken voor honderden kinderen die momenteel niet naar school kunnen. Dus wil jij graag wat coronakilo’s kwijt of wil je gewoon in vorm blijven, ga er dan voor én steun tegelijk een goed doel! Nodig je vrienden en familie uit om je te sponsoren of om zelf mee te doen!

Maak mee het verschil!

Surf naar de website van ADRA Home Runs om je in te schrijven. Of steun ADRA Belgium door een Goodgift te schenken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *