Goodgift krijgt nieuw leven ingeblazen!

Joepie – onze website, www.goodgift.be, werd in een gloednieuw jasje gestoken en jij kan opnieuw Goodgifts schenken aan je favoriete persoon

Wat is Goodgift?

Goodgift is een online platform dat een alternatief aanbiedt voor een cadeaubon, de cadeaubon voor élk goed doel. Je bestelt een Goodgift en schenkt deze aan jouw favoriete ontvanger. Hij/zij kiest daarna zelf naar welk goed doel de donatie gaat – een organisatie die hij/zij belangrijk vindt.

Er staan al een aantal goede doelen op onze website, maar we zijn steeds op zoek naar meer. Iedereen is welkom en kan gratis deel uitmaken van ons platform! Klik hier om je eigen goed doel toe te voegen.

Oprichting & overname

In 2012 werd Goodgift opgericht door 3 vrienden, Vincent, Toon en Paul, met het doel om giften aan goede doelen te stimuleren en nutteloze cadeaus te minimaliseren. Recent namen wij, Leen & Nathan, het platform over en gaven we de website een nieuwe look.

Goodgift is een non-profit organisatie en werkt uitsluitend met vrijwilligers. Alle donaties worden volledig aan de goede doelen gestort en Goodgift rekent hiervoor geen extra kosten aan.

Hoe een Goodgift bestellen?

Als gever kan je, gratis, een Goodgift bestellen. Hierbij ontvang je een PDF die je zelf afdrukt en afgeeft. Maar, en dit is nieuw, je kan ook een heel leuk Goodgift doosje bestellen! Je ontvangt de bon in een verrassende cadeauverpakking, dit is voor je favoriete ontvanger nog net iets specialer!

Zoek je nog een origineel cadeau? Is je vriendin sociaal geëngageerd? Heeft je vader ‘toch al alles’? Bestel je Goodgift hier.

De nieuwe website

Zoals eerder vermeld, onderging onze website een ware metamorphose. Hiervoor werkten we samen met een bevriend grafisch bureau, Noshinto.

We maakten een website met een zachte basis en complementaire elementen. Het logo werd ook opnieuw aangepakt en elke letter is uniek. Alle illustraties zijn met de hand getekend en speciaal voor Goodgift ontworpen.

We zijn ontzettend blij met het resultaat: www.goodgift.be

Goodgift website

Heb jij vragen of suggesties? Laat het ons weten via hallo@goodgift.be

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *