Zoek je nog een relatiegeschenk? Dan is een Goodgift het ideale cadeau!

Goodgift logo

Je herkent het wel: je zoekt als bedrijfsleider nog een relatiegeschenk, maar je wil eens iets origineler dan een doos pralines of fles wijn geven. Verras je werknemers of bedrijfsrelaties dan eens met een Goodgift! Zo maak je niet alleen je relatie blij maar ook het goed doel aan wie hij/zij je Goodgift schenkt.

Wat is Goodgift?

Goodgift is een nieuw soort cadeaubon, de cadeaubon voor élk goed doel. De ontvanger engageert zich door het bedrag te doneren aan een zelf gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Goodgift werd opgericht in 2012, maar werd in juni 2019 helemaal vernieuwd en opnieuw gelanceerd. Met onze nieuwe zakelijke pagina willen we ook ondernemingen de kans geven om op een andere manier te geven.

Het Goodgift doosje

Een geschikt bedrijfsgeschenk

Als bedrijfsleider of medewerker moet je soms op zoek gaan naar een gepast cadeau. Komt er een spreker op bezoek? Of de CEO van een ander land? En ben je het geven van wijn of pralines beu? Zoek je nog een klein extraatje als eindejaarsgeschenk voor je werknemers, maar belanden de belevenisbonnen van de voorbije jaren telkens in de vuilbak?

Dan is Goodgift misschien een leuk en origineel alternatief. Vaak willen we meer doen, maar weten niet goed hoe. Spoor anderen aan en draag op deze manier ook met jouw onderneming bij tot een betere maatschappij.

De Goodgift zakelijke pagina
Onze nieuwe zakelijke pagina

Speciaal voor zakelijke klanten

We maakten een nieuwe pagina, speciaal voor onze zakelijke klanten. Hier vind je meer informatie over wat Goodgift is en hoe je er eentje schenkt. Via onze bestelpagina kies je het soort Goodgift, het aantal en een bedrag. Vervolgens selecteer je bij gegevens “Bedrijf”, zo kan je de nodige gegevens invullen en ook het BTW-nummer. Dit is belangrijk voor wanneer je een factuur wenst.

Als je kiest voor een Goodgift doosje, dan sturen we het naar je op per post. Kies je voor de digitale bon, dan ontvang je deze per mail.

Jouw onderneming uitgelicht

Wat we ook gaan doen is enkele bedrijven in het daglicht zetten via onze “Hall of Good”. Dit wordt een overzicht met bedrijven die Goodgifts aankochten, alsook het totaal gedoneerde bedrag. Hier wordt volop aan gewerkt.

Wil jij hier ook deel van uitmaken? Bestel een Goodgift via onze website. Heb je nog vragen? Kijk even op onze FAQ-pagina of mail ons.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *