Wat is een Goodgift? En hoe koop ik er één aan?

Zo, jullie konden nu al lezen over de herlancering van ons platform en wie er eigenlijk achter dit project zit. Maar wat is een Goodgift nu eigenlijk? En hoe koop je er makkelijk eentje aan?

Wat is een Goodgift?

Een Goodgift is de cadeaubon die je via onze website kan bestellen – de cadeaubon voor élk goed doel. Je hebt de optie om dit gratis te doen, hierbij ontvang je de bon als PDF in je mailbox. Maar, en dit is nieuw, je kan ook kiezen voor het Goodgift doosje. De cadeaubon zit dan in een leuke verpakking die we per post versturen.

Nadat je de Goodgift hebt afgegeven, kan de ontvanger deze doneren aan haar/zijn favoriet goed doel. Op de website vind je al een mooi aanbod aan goede doelen waaruit je kan kiezen. Het bedrag wordt volledig gestort aan het goed doel door ‘de gever’ van de bon. Het voordeel: hierbij ontvangt hij/zij mogelijks een fiscaal attest.

Dare to Give More - het Goodgift doosje

Hoe koop je een Goodgift aan?

Het aankopen van een Goodgift is heel makkelijk! Surf naar onze bestel-pagina en kies je Goodgift – de PDF of het Goodgift doosje. Selecteer het aantal bonnen en het bedrag dat je wil schenken en vul je gegevens in.

Zo, je Goodgift is nu klaar! Koos je voor een PDF? Dan vind je deze meteen in je mailbox. Print hem zelf en schenk hem aan je favoriet persoon. Koos je voor het Goodgift doosje? Dan gaat ons team aan de slag en verzenden we dit 1 dag na je bestelling. De postbode levert je Goodgift dan zo snel mogelijk!

Wij wensen je alvast heel veel plezier met het geven van je Goodgift!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *