Onze ‘Dare to give more’ kerstcampagne

Ken je dat gevoel? De feestdagen naderen en de spanning stijgt. De dagen worden kouder maar onze harten worden warmer terwijl we uitkijken naar samenzijn en gezelligheid. Maar onder dat fijne feestgevoel schuilt er onrust: wat met de cadeaus dit jaar

Trok je een naam van iemand die toch alles al heeft? Weer dat jaarlijks cadeau van €10? Je start je zoektocht, maar na een stressvol bezoek aan de winkelwandelstraten kom je lichtelijk getraumatiseerd thuis met een stapel ongeïnspireerde cadeaus of de zoveelste belevenisbon.

De oplossing voor stressvol kerstshoppen: Goodgift

Stop met zoeken en kies dit jaar voor Goodgift. Een Goodgift is jouw alternatief voor dat nutteloze cadeau en jouw antwoord op een eerlijk en persoonlijk geschenk. De naam zegt het zelf: een Goodgift is een goed cadeau dat op een nieuwe manier donaties schenkt aan een goed doel naar keuze.

Met een Goodgift schenk je een cadeaubon waarbij de ontvanger zélf kiest naar welk goed doel de donatie gaat. Je schenkt hiermee warmte en draagt met dit kleine – of grote – geschenk bij aan een mooiere, meer solidaire wereld.

“We willen met onze ‘Dare to give more’ kerstcampagne nutteloze cadeaus verminderen en het geven aan goede doelen stimuleren. In onze materialistische maatschappij weten we vaak niet wat te kopen omdat iedereen toch alles al heeft. We willen iets persoonlijk en verantwoord geven maar meestal draait het in realiteit anders uit. Uiteindelijk kiezen we voor een belevenisbon of een ander, weinig origineel, cadeau. Met een Goodgift kies je voor een persoonlijk en nuttig alternatief.”

Leen Bels – Goodgift

Dare to give more

Durf jij het aan om een Goodgift te schenken? Surf dan naar goodgift.be en bestel je cadeaubon voor een bedrag naar keuze. Je ontvangt de Goodgift als digitale bon (gratis!) die je zelf afprint, of in een mooie cadeauverpakking (het Goodgift doosje) die je in je brievenbus ontvangt.

Geef de Goodgift aan je gelukkige ontvanger en hij/zij/hen kiest zelf een organisatie dat hij/zij/hen belangrijk vindt. Achteraf stort jij, als gever, het bedrag rechtstreeks aan dit gekozen goed doel. Zo gaat de donatie volledig naar de organisatie. Goodgift rekent geen extra kosten aan. Daarbovenop heb je zo ook mogelijk recht op een fiscaal attest (lees meer).

Voor ieder wat wils

Het kiezen van een goed doel is niet moeilijk, want er staan ondertussen al meer dan 80 organisaties op de website. Goede doelen rond gezondheid, kinderen, dierenwelzijn, mensenrechten, … Niet alleen de grote, bekende namen zoals Artsen zonder Grenzen, Greenpeace of SOS Kinderdorpen vind je op Goodgift. Ook de kleinere, lokale vzw’s ontbreken niet: Ado Icarus, Kras Jeugdwerk of Toekomst Atelier.

Elk goed doel kan zich volledig gratis aanmelden op de website en deel uitmaken van het Goodgift platform.

Een gedurfd cadeau

Een Goodgift geef je niet zomaar en ook niet aan eender wie. Het is een gedurfd en persoonlijk cadeau. Door het schenken van een Goodgift stimuleer je de mensen rondom jou om meer te geven. Bovendien maak je zoveel meer mensen blij!

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Combineer de Goodgift dan met een ander cadeau. Een Goodgift schenk je al vanaf €5. Zo kan jouw ontvanger al eens proeven van dit nieuwe, originele concept.

Ook als bedrijfsgeschenk is dit een ideaal extraatje voor werknemers of zakenrelaties. Via de zakelijke pagina kan je nu heel makkelijk een bestelling plaatsen, met factuur!

“We zijn bij de opstart met enkele bedrijven gaan praten. Zij vinden Goodgift interessant, ook in combinatie met een ander klein cadeau. Werkgevers vinden het fijn om een maatschappelijk relevant geschenk te geven en op deze manier hun werknemers en relaties tot nadenken aan te zetten.”

Nathan De Hert – Goodgift

Sharing is caring

Vind je Goodgift een tof initiatief? Wil je ons een duwtje in de rug geven? Ook Goodgift heeft een Facebook en Instagram pagina! Je Goodgift delen (@goodgift.be) of onze pagina liken, maakt ons super blij, alvast bedankt!

Heb je nog een vraag of wil je meer informatie over onze werking? Kijk dan snel op onze FAQ-pagina.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *