Meer donaties voor jouw goed doel?

Ontvang nog meer donaties voor jouw goed doel via goodgift.be. Goodgift biedt cadeaubonnen aan voor élk goed doel. Elke organisatie heeft zijn manier van geld inzamelen: maandelijkse donaties, benefits, verkoop van stickers, … Maar meer opties zijn altijd beter, toch? 

Goodgift – de cadeaubon voor élk goed doel.

Via Goodgift bestel je een cadeaubon waarbij de ontvanger de donatie schenkt aan één van de organisaties op de website – eentje dat hij/zij belangrijk vindt. Elk goed doel is welkom. Groot, klein, lokaal of internationaal.

Hoe voeg je jouw goed doel toe?

Je voegt je eigen organisatie makkelijk en volledig gratis toe via het online formulier. Vul alle (contact)gegevens in, voeg het logo toe en geef meer informatie zoals slogan en missie.

online formulier

Ook de juiste betaalgegevens hebben we nodig zodat alle donaties goed terechtkomen. Bieden jullie een fiscaal attest aan? Geef dit dan ook even mee.

Registreer jouw organisatie en ons team bekijkt dit zo snel mogelijk. Als alles er goed uitziet, voegen we jouw goed doel binnen max. 1 maand toe aan het platform. Je ontvangt hiervan een bevestiging via e-mail.

Aan welke criteria moet ik als goed doel voldoen?

Je organisatie hoeft niet fiscaal erkend te zijn om deel uit te maken van het platform. Je goed doel moet wel een geregistreerd vzw zijn. Daarnaast bekijken we ook of de vzw als “goed doel” beschouwd wordt en in staat voor de levenskwaliteit van andere mensen en/of hun ecologische omgeving.

Komen niet in aanmerking: verenigingen die uitsluitend activiteiten organiseren voor hun eigen leden, politieke partijen, musea, onderwijsinstellingen (incl. oudercomités, …), vzw’s die opgericht zijn door de overheid, bedrijfsfederaties, werkgevers- en werknemersorganisaties, jeugdbewegingen, serviceclubs.

Nog bedenkingen? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Ontvangt het goed doel de volledige donatie?

Ja, het goed doel ontvangt altijd de volledige donatie – Goodgift rekent geen extra kosten aan! Wanneer de ontvanger een goed doel koos en een donatie schonk, krijgt de gever van de Goodgift een e-mail met de nodige gegevens. Hierin staat het gekozen goed doel, het bedrag en het juiste rekeningnummer. De gever heeft 2 weken de tijd om het bedrag te betalen.

Het goed doel brengen we ook op de hoogte van de aankomende donatie.

Meer dan 100 goede doelen

overzicht goede doelen

Momenteel staan er al meer dan 100 goede doelen op de website, en de teller blijft stijgen. Categorieën als gezondheid, kinderen & jongeren en personen met een beperking worden al goed vertegenwoordigd. Onder welke categorie valt jouw goed doel?

Meer dan €30.000 werd al gedoneerd en verdeeld over verschillende organisaties.

Staat jouw favoriet goed doel er nog niet tussen?

Jammer genoeg kan je enkel een goed doel toevoegen wanneer je zelf de officiële vertegenwoordiger bent van de organisatie.

Steun jij liever een goed doel dat nog niet op onze website staat? Stuur hen even een mailtje met de vraag of zij een aanvraag bij ons willen indienen. Zodra wij de aanvraag ontvangen en goedkeuren, voegen we jouw favoriet goed doel toe!

handen homepage

Hier heb je een voorbeeld e-mail dat je kan gebruiken:

Onderwerp: Donaties ontvangen via de Goodgift cadeaubon

Beste heer/mevrouw,

Wil je ook graag extra donaties ontvangen? Via Goodgift.be kan dit makkelijk!

Goodgift.be is een online platform dat cadeaubonnen aanbiedt die de ontvanger aan een zelfgekozen goed doel kan schenken.

Ik heb zelf zo een cadeaubon ontvangen en zou deze graag aan jullie doneren. Maar omdat jouw organisatie nog niet tussen de te kiezen goede doelen staat, zou ik je willen vragen om jezelf toe te voegen aan de website. Je kan je aanvraag makkelijk indienen via het volgende formulier: https://www.goodgift.be/toevoegen/

Registreren via Goodgift is helemaal gratis en de donaties worden steeds volledig doorgestort naar jouw goed doel.

Met vriendelijke groeten,
(jouw naam)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *