Dit was onze kerstcampagne 2019!

Wauw, wat was dat? Onze eerste kerst- en eindejaarseditie zit er op. Dit is – en zal altijd zo zijn – dan ook de drukste en belangrijkste periode van het jaar voor ons. Mensen schonken via Goodgift maar liefst €22.000 aan goede doelen.

We zijn zo blij dat er zoveel Vlamingen kozen voor een alternatief cadeau. Het is ook onze bedoeling om minder nutteloze cadeaus te geven en samen meer te schenken. Het vinden van het ‘ideale cadeau’ is vaak stressvol en uiteindelijk kiezen we voor een makkelijk, minder origineel, geschenk.

Met een Goodgift schenk je een bedrag waarbij de ontvanger van de Goodgift zélf kiest naar welk goed doel de donatie gaat – een organisatie dat voor hem/haar belangrijk is.

In de media

Het startte met onze ‘Dare to give more’ – kerstcampagne waarmee we in de media verschenen. Kranten (GVA, Nieuwsblad en HBVL) , tijdschriften (Libelle en Flair) en zelfs Radio 2 pikten ons op. Super fijn om hiermee zoveel meer mensen te bereiken.

Ook heel wat goede doelen vermeldden ons op hun website of social media pagina. Heel leuk om dit engagement te zien – bedankt!

Daarnaast kwamen er enkele grote bestellingen binnen van bedrijven. Zij schonken Goodgifts aan klanten, medewerkers en andere zakenrelaties. Wil jij als bedrijf je relaties verrassen met een Goodgift? Bestel je Goodgift hier.

Concrete cijfers

We namen Goodgift over in 2019. De teller stond toen op 31 goede doelen, €14.200 gedoneerd en 611 Goodgifts geschonken.

De teller bij de overname in 2019

Een dik half jaar later schoten die cijfers de lucht in! We verwelkomden meer dan 100 nieuwe goede doelen, €22.000 werd ondertussen gedoneerd en ongeveer 1000 extra Goodgifts werden geschonken.

De teller op 25/02/20

Toekomstplannen

Deze mooie cijfers motiveren ons natuurlijk om het platform te blijven onderhouden en uit te breiden. Dit gaan we dan ook doen met enkele verbeteringen aan de website en meer promotiecampagnes in 2020.

Goede doelen blijven zich – volledig gratis – toevoegen aan Goodgift zodat iedereen wel een organisatie vindt dat hem/haar nauw aan het hart ligt. Via onze website kan je jouw goed doel makkelijk toevoegen.

Ook onze, gratis, digitale cadeaubon blijft erg in de smaak vallen. Wil jij ook iemand verrassen met een Goodgift?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *